Помощ

Туристически портал tbox7.com

Искам да се регистрирам като:

Регистрацията като <strong>търговец</strong> в портала Ви позволява да регистрирате <strong>Вашата фирма</strong>. С тази регистрация Ви се дава възможност да публикувате оферти за <strong>хотели, коли под наем, заведения</strong>. Има възможност и за публикуване на оферти за <strong>почивки и екскурзии</strong> ако притежавате лиценз за <strong>туроператор или турестически агент.</strong>
Регистрацията като търговец в портала Ви позволява да регистрирате Вашата фирма. С тази регистрация Ви се дава възможност да публикувате оферти за хотели, коли под наем, заведения. Има възможност и за публикуване на оферти за почивки и екскурзии ако притежавате лиценз за туроператор или турестически агент.
Регистрацията като <strong>потребител</strong> в портала Ви дава възможност да правите резервации и да наблюдавате техния статус, да изпращате лични съобщения на администратор и търговците в сайта. Можете да пишете статии, да публикувате собствени <strong>видео- и снимкови</strong> галерии.
Регистрацията като потребител в портала Ви дава възможност да правите резервации и да наблюдавате техния статус, да изпращате лични съобщения на администратор и търговците в сайта. Можете да пишете статии, да публикувате собствени видео- и снимкови галерии.

Реклами