Помощ

Туристически портал tbox7.com Заведения Хъшове

Публикувано на 12 Окт 2011г. Последна актуализация: 13 Окт 2011г.Популяризирай Преведи на...

  • Име: Хъшове
  • Тип: механа
  • Кухня: българска
  • Рейтинг:
    0/5
  • Капацитет: 150
  • Видянo: 19897 пъти
  • Направи VIP


Описание

Механа "Хъшове" е отворена през месец януари 2000 г. и е разположена в самото сърце на Велико Търново, създадена по каноните на местната архитектурна традиция, интериорът е изцяло в стил "дърво, камък и метал".

Разположена на три нива - механа Хъшове ще ви впечатли с простора си, а също и с голяма камина, която създава уют и неповторима атмосфера. Съвременното оборудване включва пълна климатизация и аспирация на помещенията, включително и "въздушна завеса" на входа. Вашето удобство е гарантирано в незадимена и комфортна обстановка дори и в ранните сутрешни часове. Подбраният професионално оркестър в комбинация с модерната озвучителна система допринася за отличното настроение. Работното време на оркестъра през сезона от 15 септември до 15 юни е от 20.30 ч. до 01.00 ч, /почивен ден неделя/.

В "Хъшове" ви очакват весели и запомнящи се вечери с традиционната местна кухня, като в същото време бихте могли да опитате и кухня от други краища на България, като всичко това е комбинирано с добро и бързо обслужване. Със своите 150 места и гъвкава ценова политика, "Хъшове" е предпочитан партньор от български и чужди туроператори за изхранване на организирани туристи. Обстановката е подходяща за организиране на банкети, семейни тържества, сватби, другарски срещи, рождени дни, бизнес вечери, частни партита и т. н.

Хладно през лятото и уютно до камината през зимата, тук ще се почувствате удобно и приятно, наслаждавайки се на незабравими мигове с приятели, колеги, близки.
Приятната обстановка, вкусните ястия и професионалното обслужване са сами по себе си предпоставка за едно прекрасно изживяване.
 

Допълнителна информация

 Обектът работи: 5
 Подходящ за коктейли, непушачи, обилно наяждане, пушачи, романтика, сватби, семейна среща, среща с приятели, тържества, частни партита
 Екстри безжичен интернет, камина, промоции, риба и рибни, свещи, интимност, телевизор,

Търговецът Хъшовете ЕООД предлага още:

Реклами