Помощ

Туристически портал tbox7.com Коли под наем - Автокъщи СЕЛЕНА КАР SELENA CAR - RENT A CAR

Публикувано на 08 Авг 2009г. Последна актуализация: 13 Авг 2009г.Популяризирай Преведи на...

  • Търговец: SELENA CAR
  • Рейтинг:
    0/5
  • Видяна: 36488 пъти


Описание

www.selenacar-rentacar-bg.com


Уважаеми клиенти, бихме желали да ви запознаем с услугата която предлагаме.


Основната дейност на фирмата е отдаване на автомобили под наем. Поддържания от нас автопарк е изцяло от нови автомобили. Това прави пътуването с тях удобно, комфорто и безопасно. Предлаганите от нас цени са напълно конкурентни. Желанието ни е да получите най-доброто рент-а-кар решение за вашите нужди. Това е стандартът, на който държим.


За да наемете автомобил от „Селена Кар” е достатъчно да притежавате необходимите документи, да се свържете с нас по телефона и да заявите желания автомобил. Той ще бъде доставен на удобно за вас място и час, за да ви спестим максимално време и формалности.


Цените за наемането на автомобил включват: - неограничен пробег - пълно каско - гражданска отговорност - платени пътни данъци и такси - подмяна на автомобилите при нужда - 24 часов контакт с нас - безплатна доставка от 08.00 до 18.00 ч. в рамките на Бургас и Созопол - ДДС.


За нас ще бъде удоволствие да отговаряме на вашите запитвания, молби и препоръки!


Не се притеснявайте да се свържете с нас!


СЕЛЕНА КАР осъществява и трансфери с леки автомобили, ванове и микробуси в страната и чужбина по маршрути избрани от клиента на цени по договаряне.


www.selenacar-rentacar-bg.com

Карта

Коментари

няма коментари
Писане на коментар Туристически портал tbox7.com » Коли под наем - Автокъщи » СЕЛЕНА КАР SELENA CAR - RENT A CAR
Емотикони Smile Sad Big Smile Cool Surprised.gif Wink Crying Sweating No words Kiss Smile with tongue Blush Wondering Sleepy Dull Inlove Evil Talking Yawn Puke Doh Angry Wasn`t me Party Worried Mmm Nerd No Words Hi Call Devil Angel Envy Wait Bear Make Up Giggle Clapping Thinking Bow

Spam protection

Търговецът SELENA CAR предлага още:

Реклами